Доставка

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на Сайта.
» Преди изпращане на поръчаната стока Бибис ООД има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.
» Бибис ООД не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.
» Срокът за доставка е 4 работни дни за поръчки, направени до 13:30 часа. При извънредни обстоятелства Бибис ООД си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
» Всички поръчки на стойност над 100 лв. се доставят БЕЗПЛАТНО до адрес на клиента, офис на СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки под 100 лв. клиентът дължи  таксата за доставка определена от доставчика. Общата стойност на поръчаните продукти и цената за транспортна услуга се визуализират в кошницата на клиента преди потвърждаване на поръчката.