Връщане на поръчка

»Уважаеми клиенти, имате право на рекламация за всяко несъответствие на стоката с договореното/поръчаното, когато след доставката са открити несъответствия с договора за продажба.
» Всяка стока, закупена от minus417.bg, може да бъде върната към нас в рамките на 30 дни. Всяко връщане се разглежда от нашите online консултанти, за да се провери целостта на върнатите артикули и търговският им вид. В случай че върнатата от вас стока е с ненарушена опаковка, ние ще ви върнем парите (без разхода за транспорт, ако има такъв) в рамките на 14 дни.
» Потребителят има право да предяви рекламация на стоката, независимо от това дали производителят или търговецът е предоставил търговска гаранция на стоката.
» При предявяване на рекламация потребителят посочва предмета на рекламацията, предпочитания от него начин за удовлетворяване на рекламацията, съответно размера на претендираната сума, и адрес, телефон и email за контакт. За да бъде казусът разрешен във възможно най-кратък срок, желателно е да приложите и снимков материал (само ако казусът касае конкретен/ни продукт/и). След като казусът бъде разгледан и обработен, ще получите писмен отговор на имейл адреса, от който е предявена рекламацията (minus417.bg не носи отговорност при евентуални проблеми, независещи от нас, за получаването на съобщението в законово установения срок).
» При подаване на рекламация потребителят задължително следва да приложи и документите, на които се основава претенцията, а именно:
– касова бележка или фактура; протоколи, всички документи, установяващи несъответствието на стоката с договореното; други документи, установяващи претенцията по основание и размер.